logo-gomag-albastru-rosu

Vrei mai mult de la afacerea ta? Hai sa discutam 10 minute

Ai o afacere online sau vrei una? Vrei sa obtii mai mult trafic si vanzari? Vrei idei mai bune pentru viitorul tau si al afacerii tale?

Completeaza quiz-ul ca sa ne cunoastem mai bine, iar noi iti vom oferi consultanta specializata!

  • In 10 minute, primesti raspunsurile exacte de care ai nevoie pentru a dezvolta sau a pune pe picioare o afacere profitabila.
    Am ajutat mii de afaceri sa creasca - asa ca garantat vei gasi la noi solutii, indiferent care sunt provocarile tale.
    Realizam impreuna planul de actiune pentru ideea sau afacerea ta, gata de aplicat imediat ce incheiem sesiunea de consultanta.

 ioana balaj

Ioana Balaj, Business Developer Gomag

Ioana este Business Developer la Gomag. Ea este cea care ofera raspunsuri si rezolvari cat mai rapide clientilor prezenti pe platforma, precum si directia potrivita pentru cei vor sa isi aduca ideile de business la realitate.

iulia szabo

Iulia Szabo, Business Developer Gomag

De peste 7 ani, rolul Iuliei la Gomag este acela de a ajuta clientii sa obtina mai mult din ceea ce isi doresc de la afacerile si campaniile lor de marketing: mai multe vanzari, vizibilitate si conversii. 

alexandra dragos

Alexandra Dragos, Social Media Manager Gomag

Alexandra e Social Media Manager la Gomag, de peste 3 ani. Are acea personalitate de marketer curioasa si implicata, astfel incat ea te va ajuta sa identifici tehnicile cu potential, pe care fara sa iti dai seama, le-ai trecut cu vederea.

2024 Toate drepturile rezervate @ Gomag